Bli en del av en fantastisk friidrottsfest i Borås och stötta samtidigt IK Ymers friidrottare i deras elitsatsning mot mästerskapsmedaljer. Gå med i IK Ymers SM-klubb ni också!

Svensk friidrott är glödhet och den 27-29 augusti intar landets bästa friidrottare Ryavallen för att göra upp om SM-medaljerna. Några av dem som just nu tränar för fullt mot sommarens friidrottsfest är IK Ymers elitfriidrottare. IK Ymer har idag en stor verksamhet för bredd- och junior och kan även stoltsera med en stark och lovande elitgrupp där flera friidrottare kommer vara med och kämpa om SM-medaljerna på hemmaplan. IK Ymer har som mål att ta två medaljer under SM och nu kan ditt företag vara med på resan mot medaljerna.

I SM-klubben stöttar du IK Ymers elitfriidrottare i deras satsning mot SM samt mot internationella mästerskap och är samtidigt en del av friidrotts-SM i Borås. Evenemanget sammanfaller med Borås 400-årsjubileum vilket skapar ett perfekt firande med en härlig friidrottsfest och goda chanser till nya storslagna rekord.

1000 kr från varje medlem i SM-klubben går direkt i träningsbidrag till elitgruppen och deras friidrottssatsning.

Läs mer i vår SM-klubbfolder (PDF-fil).

IK Ymers SM-klubb 5000 kr

Detta ingår:

  • Entrébiljetter 2 sittplats 3-dagars
  • Exponering på hemsidan
  • Synas i annons i Borås Tidning
  • Rätt att utnyttja SM-logotypen i egen publikation
  • Nätverksträff avslutning/summering av SM under hösten 2021.

Kontakta gärna oss för mer information eller bokning:

Linus Wirén
SM-general, IK Ymer
073-71 65 542
linus.sm2021@ikymer.se

Vi är med i IK Ymers SM-klubb

           

 

Välkommen till Friidrotts-SM i Borås 27-29 augusti!

Köpknapp