Biljetter

Du hittar mer information på vår biljettsida eller köper biljetterna direkt via Tickster.

Innehavare av frikort uppmanas att höra av sig i förväg om man vill besöka friidrotts-SM. Det finns ett begränsat antal platser pga av de publikrestriktioner som gäller. Hör av er till linus.sm2021@ikymer.se för mer information.

Entré och biljettförsäljning på plats på Ryavallen öppnar 45 minuter före första start för den aktuella dagen.

Program

Du hittar mer information om grenar och tider på vår programsida.

Arenan

Var grenarna är placerade, läktarsektioner m m hittar du i skissen på arenasidan.

COVID-19

Det här kan du som besökare på Friidrotts-SM göra för att förebygga smittspridning av COVID-19:

  • Stanna hemma när du har symtom. Då undviker du att smitta andra.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten i minst 20 sekunder, eller använd handdesinfektion.
  • Håll avstånd till andra. Respektera säkerhetsavstånd på läktaren och undvik att bilda köer vid ingång/utgång, inköp vid kiosken eller i samband med toalettbesök.

Aktiviteter under SM

På Ryavallen hittar du självklart kiosker/servering samt vårt utställartorg där du träffar våra sponsorer och samarbetspartners. Vi kommer också att ha en del aktiviteter på arenan.

Hinderbaneaktivitet

Gillar du att utmana dig själv eller har du barn som gillar att både springa och klättra? Då kan du under SM passa på att testa en OCR-bana under ledning av medlemmar från CrossFactory OCR Lindome IF.

OCR – Obstacle Course Racing är en blandning av löpning och hinder. Under ett lopp ska man ta sig igenom ett antal hinder utplacerade längs med en löpsträcka som vanligtvis är mellan 5-15 km lång. Exempel på hinder är höga väggar att ta sig över, repklättring, armgång och kryphinder. Sedan 2019 arbetar Svensk Friidrott med att implementera idrotten OCR i verksamheten.

CrossFactory OCR Lindome IF är en nybildad förening med inriktning på OCR belägen strax utanför Göteborg. Föreningen är öppen för alla som vill springa OCR – gammal som ung, nybörjare som elit. Här deltar man i lopp utefter sin egen nivå.

https://www.ocrlindome.se/
https://www.facebook.com/crossfactoryocrlindomeif/

Det bubblar i Borås

Med envisa knallesteg har vi alltid tagit oss framåt. Genom stadsbränder och tekokris har vi tillsammans kämpat för att göra Borås till vad det är idag – en modern stad som sjuder av liv. Lägg även till mode, textil, konst, skulpturer, street art. Ett rikt utbud av butiker och restauranger. För att inte nämna den vackra naturen med fina vandringsleder. Och såklart en av Sveriges bästa djurparker, mitt i stan.

I år fyller Borås 400 år. Det firar vi genom att utveckla staden till en ännu bättre plats att besöka, bo och leva i.

Varmt välkommen till Borås!
Besök stadens officiella besöks- och evenemangsguide boras.com för mer information.

 

HÅLL DIG UPPDATERAD


Kryssa i att du samtycker till att informationsutskick om Friidrotts-SM 2021 skickas till dig via e-post. Du kan avregistrera dig när som helst genom att klicka på länken i slutet av varje utskick. Dina uppgifter sparas enligt IK Ymers integritetspolicy.

Välkommen till Friidrotts-SM i Borås 27-29 augusti!

Köpknapp